Sommersæt

Om fuglereder og candyfloss

 photo davines202.jpg

Ok, når man er på sommerferie kan der godt gå lidt tid mellem hårvaske, ikke? Det gør der i hvert fald i det lille sommerhus ved vandet. Og når man så heller ikke er så trofast med sin børste, så kan håret altså nå at filtre ret godt til på nogle dage. Det ender i sådan noget, hvor halvdelen af håret sidder i hårbørsten og alverdens balsam hverken gør fra eller til.

Men det var indtil mit besøg i Badstuegade, hvor jeg udover at få liv i lokkerne, også kom hjem med de her to vidundere fra Davines. Shampooen er præcis lige så lækker som den ser ud, men det er specielt hårmasken, der har stjålet mit hjerte – øj, den er god! Man kan putte den i verdens mest filtrede fuglerede, lade den sidde i 10-15 minutter, og når den er skyllet ud, er der bare candyfloss-møder-babykanin-blødhed for alle pengene. Amazeballs.

MINU er en serie til farvet hår, men Davines udvalg er virkelig stort, så der er helt sikkert noget for alle. Jeg har tidligere været rigtig glad for VOLU-serien også i hvert fald (den er i øvrigt sat ret meget ned her (aff.link) – kig helt nede i bunden). Og nåja, så kan Davines altså bare noget med fine emballager, man har lyst til at lade stå fremme 😉 ..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommersæt