Nu i farve

Ønsker under 250

ønskeseddel

Affiliate: rings, t-shirt, body, cardholder, body balm, strap for watch, sandals

Fødselsdag lige om liiiidt! Og på det punkt er jeg lige omkring 5 år gammel ;).. Jeg har som sagt været i gang med at skrive ønskeseddel og jeg tænkte, at jeg ville dele ønskerne med jer. Vi starter i den helt overkommelige prisklasse og så bevæger vi os opad. Juhu 😀

Og se lige hvor mange fine ting, man faktisk kan finde i den her prisklasse? Årh altså. Specielt body’en er virkelig, virkelig fin! Og basis som den hvide t-shirt eller ringene kan man aldrig, aldrig få for mange af. De, der kender mig ved også, at jeg virkelig godt kunne bruge en kortholder – min pung gik i stykker for 3-4 år siden og jeg har somehow ikke fundet en god erstatning endnu, så mine kort ligger bare i den taske, jeg nu lige har med mig.. Ikke helt holdbart. Og virkelig ikke specielt tjekket 😀 haha.

Husk forresten, at der stadig (som i i dag og i morgen) er 15% at hente på alt fra Daniel Wellington med koden nanabech15.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu i farve