Livet lige nu

Nu i farve

woodwood3woodwoodwoodwood2
woodwood4

Juhu, blev de ikke fine, billederne? Når man ser bort fra et far luskede regndråber altså ;). Jeg var i kjolehumør og havde egentlig tænkt et helt andet, langt mere feminint outfit med weekday-kjolen, men jeg har ikke lige fået hverken jakke eller frakke med i sommerhus og det var simpelthen for koldt uden og pludselig var det et helt andet udtryk – og det er egentlig ret meget mig.

Farver – og specielt de varmere af slagsen – er ikke ligefrem i overtal i min garderobe eller herinde for den sags skyld, men i dag føltes de helt uundgåelige. De rå omgivelser ved den gamle maltfabrik, den brændte røde væg med de slidte skydedøre og det der udefinerbart grumse-gullige tæppe var nødt til at blive foreviget. Ahem, ja, altså jeg er virkelig blevet glad for billederne (og farverne – hvad er der med sommer og farver?!)..

I øvrigt synes jeg, at de lyse reflekser jeg fik lavet hos Birthe Gleerup, er ret tydelige her – altså, ikke reflekserne i sig selv, men mit hår er da noget lysere end fx her? Det er selvfølgelig også noget med lyset, men stadigvæk. Det regnede altså, da vi tog de her billeder (og ja, jeg har solbriller på. Derfor).

_______

Affiliate: Wood wood sweatshirt, weekday dress as skirt (similar), adidas sneakers, ray-ban sunglasses

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet lige nu