Om fuglereder og candyfloss

Minimalistiske sailor-vibes

 photo c800x585.jpg

Affiliate: Asos dress, daniel wellington watch (15% off w. nanabech15), birkenstock sandals, hvisk ringsnecklace, le specs sunglasses

Åååh, det her vejr gør ikke noget godt for min økonomi. Sommerhus plejer at være = læsning på terrassen og selv om der da ryger nogle sider dagligt, så indbyder vejret altså virkelig til netshopping.. Indtil nu er det faktisk lykkedes mig at holde igen, men det er sgu nok et spørgsmål om tid. Kjolen fra Asos er fx tæt på at være udsolgt, så der skal man nok skynde sig.. Og Birkenstocks’ne er bare så sindssygt billige, at det næsten er dumt at lade være. Og så er der 15%-koden til Daniel Wellington, der løber måneden ud og den der sailor-strop har jeg altså forelsket mig lidt i. Ahem.. Og ja, så har jeg altså bare et eller andet med kombinationen blå/hvid lige her for tiden – jeg tror, at det er min indre minimalistiske sommerhus-sømand, der råber op.

Såeh, måske jeg bare skulle klappe computeren sammen og finde min bog frem, før det løber løbsk? I mellemtiden kunne i måske hjælpe mig med at prioretere? Hvis jeg nu – helt hypotetisk – skulle klikke noget fra collagen hjem, hvad skulle det så være?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om fuglereder og candyfloss