Minimalistiske sailor-vibes

Livet lige nu

happy stripes

Årh, jeg elsker selv indlæg som dette hos andre – fx Mias ‘Life Lately’ eller Pernilles ‘I sidste uge’. Og så kan det samtidig forklare de sidste par dages stilhed herinde.. Så i den sidste uges tid har jeg:

.. Været at finde i familiens sommerhus, hvor tempoet er skruet så langt ned, at jeg nærmest ikke har orket det der internet.
.. Eller det skulle da lige være nettet på min telefon – Instagram (@nanabech) bliver brugt rimelig flittigt og så har jeg hentet spillet ‘Threes’, som jeg er blevet svært afhængig af. Ah, ferie ;).
.. Spist jordbær hver dag og nej, jeg er på ingen måde blevet træt af de små vidundere.
.. Er jeg så småt begyndt at forfatte min ønskeliste – i går var der præcis to uger til at jeg runder de 25. Gisp! (men gaver <3).
.. Givet op på det der med at få en tan. Det kommer ikke til at ske -.-
.. Skambrugt mine fine striber og luret lidt mere på nogle andre striber.
.. Haft tørklæde om håret og birkenstocks på fødderne skræmmende mange gange. Både fortids-Nana og min lillesøster synes, at det er helt skørt. Nutids-Nana er også lidt forundret, men er klart fan af komforten!
.. Drukket rosé på stranden med min søde kæreste i hånden. Sommervejr eller ej, er det altså et godt koncept.
.. Stresset lidt over den manglende opdatering herinde, trukket på skuldrene og tænkt, at i nok stadig ville være her, når jeg kom igen. Så det håber jeg altså, at i er.

Hvis i har lyst til at byde ind med jeres hverdagstanker eller ferievaner, så ville det være helt vildt hyggeligt! Til gengæld lover jeg, at der ikke går knapt tre dage, før jeg vender tilbage herinde 😉

2 kommentarer

  • Anne V

    Selvfølgelig er vi her, selvom der går lidt feriefeber i den du har en dejlig dejlig blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minimalistiske sailor-vibes