Pakkeliste // sommerhus

De der helt perfekte striber

 photo cos205.jpgcos cos 3cos 2 Affiliate: cos blouse, levis jeans (similar), adidas sneakers, ray-ban sunglasses, daniel wellington watch (15% off w. nanabech15)
Indlæg i samarbejde med Birthe Gleerup

Jeg tror, at jeg skal have mig en fast Mia, der kan tage billeder hver dag – de bliver så fine! Nå. Men sådan så det altså ud, da en masse nye ting blev luftet på samme tid i fredags.

Selv håret er faktisk lidt nyt. Jeg ved ikke helt hvor tydeligt det blev på billederne, men Mia kunne i hvert fald se det ude i virkeligheden ;). Jeg har nemlig været et smut forbi Birthe Gleerup igen nemlig. Nu hvor sommeren ligesom ikke gør sit, for at lysne mit hår, så er det godt, at Michael kan :D! Vi blev enige om at holde det helt helt naturligt og give lidt plads til, at solen kan gøre resten og jeg er simpelthen så glad for resultatet! Farven er lagt som reflekser og det er bare tydeligt, at der er kommet mere spil og liv i det. Jeg fik lavet det samme engang i mit sabbatår og har faktisk overvejet det lige siden.. Det blev aldrig rigtig til noget, men nu er det altså anden gang, at en bunke reflekser gør, at jeg bare er markant gladere for mit hår. Jeg har lært lektien og næste gang går der altså ikke fire år imellem ;).

Og skal vi så lige vende tilbage til overskriften? Den spiller nemlig så smukt på både hår og bluse. Det var jeg bare lige nødt til at skære ud i pap. Ahem.. God søndag, ikke?

4 kommentarer

 • Mia

  I VOLUNTEER AS TRIBUTE!

  (Håber virkelig du har set Hunger Games, for ellers giver min reference ingen mening…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Dibs på dig så 😀 <3
   (SELVFØLGELIG har jeg set Hunger Games – it made sense)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit hår er super flot og naturligt! 😉 Og jeg er enig – gode billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkeliste // sommerhus