9 blonde bh'er under 200

Om uldbukser i juni..

biggie waist  biggie2 biggie

Affiliate: h&m pants (similar), weekday kimono (similar here & here), adidas sneakers, ray-ban sunglasses, daniel wellington watch

Seriøst. Uldbukser! I slut-juni. Gaaah.. Outfittet fra i fredags, hvor BD holdt workshop på Köd. Det fungerede lidt bedre ude i verden, synes jeg – det er som om min talje forsvinder lidt her og den er altså helt afgørende for forskellen mellem stor sort klump og lidt mere struktureret sort klump (og det var det sidste jeg gik efter). Nå. Men i hvert fald var det vildt behageligt og vejrmæssigt passe uldbukserne helt perfekt. Lidt latterligt her i juni, men ret rart.

Med vejrudsigten in mente går der nok lidt tid før bukserne her ryger på igen, men kimonoen fungerer rigtig fint som kjole – se bare her (og læg lige mærke til, at det er næsten præcis et år siden. Det er SÅ tydeligt, at sommeren allerede var kommet der). Forresten, så er det ved at være sidste udkald, hvis i skal have fingrene i sommersættet fra Rudolph Care. Jeg trækker en vinder i morgen tidlig.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 blonde bh'er under 200