Vind // Sommersæt fra Rudolph Care

Feriehabitten

jumpsuitup 4
jumpsuitup
jumpsuitup 2
jumpsuitup 5
jumpsuitup 3

Affiliate: h&m jumpsuit, ray-ban sunglasses, adidas sneakers, daniel wellington watch

Åh, første feriedag! Jeg fejrede sommerferie med søde Mia i går og der var heldigvis både tid til billeder, kaffe og massevis af snak. Det er i øvrigt også Mias solbriller, jeg har hapset her – og nu kan jeg næsten ikke holde ud, at det ikke er mine! Haha. Åh, men de er så fine! Sommeren er altså nødt til at byde på et par nye solbriller til mig selv – men skal det være de her eller ’round’? Decisions.. Jumpsuitet havde jeg faktisk helt glemt, at jeg ejede. Haha, det er derfor, det er smart at rydde lidt op i sine ting ind i mellem. Og så bekræftede det mig i øvrigt i, at en af dem fra collagen  her, godt må flytte ind. Det er jo seriøst verdens nemmeste måde at klæde sig på!

Dagen i dag står mere eller mindre i Bloggers Delights tegn – først med noget workshop på Köd (og efter den her aften, så glæder jeg mig virkelig) og så er der fest på Hornsleth i aften. Festen er åben for alle, så vil i ikke med? I kan læse lidt mere om det her – det kunne være helt vildt sjovt, at løbe ind i jer der.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind // Sommersæt fra Rudolph Care