I fredags...

9 blonde bh’er under 200

 photo c800x783.jpg

Affiliate: 1: cos 200kr 2: magasin 200kr 3: magasin 200kr 4:black lily 160kr 5: missya 160kr 6: magasin 200kr 7: h&m 129kr 8: femilet 188kr 9: h&m 129kr

Eller næsten under 200 i hvert fald – vi rammer dem lige præcis med bh’erne fra Magasin, der så til gengæld kører ‘køb 4, betal for 3’. Så der skal bare stockes lidt op, hvis det er – ellers kan man slå sig sammen med en veninde ligesom man gjorde dengang Asos havde høj fragt på alt.. Aahahaaanyhoodles, så er det søndag, sommeren er for alvor på vej og det er su’en (eller lønnen) også. Og varmegrader kalder altså på let blondeundertøj. Efter Sidsels tip skyndte jeg mig selv forbi Cos og nappede 1’eren med hjem og jesus, den er alle pengene værd i komfort og fine blonder! 8’eren fra Femilet har jeg faktisk allerede i en anden model, men den er så skambrugt, at jeg godt kan forsvare en til – specielt når den hedder ‘Nanna’ ;).

Har i nogle favoritter? Eller måske nogle mærker jeg helt har overset (og som også er til at betale – herregud, så meget stof er der jo heller ikke i dem, vel?).

4 kommentarer

 • Uh god beslutning 😉 Den fra COS er noget så pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Og godt tip 😉 <3 Ja, den er simpelthen så fin!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Loved by CSM fra Kvickly – mener den koster 129,-! Lyder måske lidt sløjt, men de er fandme rare! Og så er der altid i sort, men så også liiiige i nogle fine sæson-farver! Bonus er trusserne til 59,- som er de eneste jeg går med nu 😉 og så kan man jo altid være heldig med tilbud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, sjøjt er egentlig virkelig et ord, der bør bruges oftere 😀 <3 Og det lyder da som om jeg skal et smut forbi Kvickly og lure! Mange tak for tippet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I fredags...