Packing up

Vive la France

11128260_10153260387335688_560187102_n

Godaften! Det bliver bare lige et kort update fra terrassen i denne omgang. Min lillesøster og jeg landede til en pink solnedgang i Nice i går aftes og siden da er tiden gået med ost, kølige drinks, sol, strand, snak og hyg. Og lidt søvn. Min mor har nemlig et sommerhus hernede i en lille måneds tid og så skulle man da være et skarn, hvis det ikke skulle udnyttes..

 Jer har jeg i øvrigt heller ikke glemt, men det var altså ikke lige meningen, at det skulle blvie et iphonebillede.. Vi havde egentlig planlagt outfitbilleder med kjolen på billedet, men først glemte vi at tage kameraet med på stranden, og så lagde min søster en kuglepen ned oveni min kjole, der nu sumper rundt i vaskemaskinen.. Lang historie kort: Dem får i en anden god gang. Jeg håber at i har det godt hjemme i Danmark?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Packing up