Lidt om gode hårdage

Tre enkle steps til nemt hverdagshår

 photo allaboutthehair.jpg

Nu er det snart tre uger siden jeg var til frisøren. Dengang lovede jeg jer, at videregive nogle af de guldkorn, jeg fik med derfra og det er det blevet tid til nu. Jeg skulle lige finde ud af, hvad der virkede for mig og sådan en lille uge med saltvandshår er altså (desværre) ikke normalen for mig. Nu føler jeg, at jeg er ved at have et fint billede af, hvad der fungerer for mig i hverdagen.

Mit hår er ret fint og skandinavisk, men til gengæld er der rigtig meget af det. Det betyder, at der er rigtig meget hår, der let bliver meget tungt og fladt. Der er dog lidt naturligt faldt, der kan tvinges frem og det var det, Matilde hjalp mig med. Så here goes: Tre enkle steps til fint hverdagshår ( + to bonustips):

1. “Find en shampoo, der passer til dit hår og hovedbund”. Den arbejder jeg stadig lidt på, men pt er det er fra L’oreal, der driller min hovedbund lidt..
2. “Dup dit hår semitørt med et håndklæde og lad det så lufttørre”. Det her virker virkelig for mig! Man skal lige have tid til det, men mit hår kruser meget mindre og faldet bliver lettere at få frem. Og så er det jo altså virkelig nemt.
3. “Lad hårbørsten ligge og brug fingrene i stedet”. Ok, jeg har snydt lidt og brugt hårbørsten før hvert bad, men det er faktisk også det. Mit hår er naturligt så fjollet glat, at det alligevel ikke kan filtre rigtigt og på den her måde, kommer jeg ikke til at redde faldet ud. Og igen: Mit hår kruser altså bare mindre.

Hvor nemt er det ikke? På billedet i går, var der faktisk intet i mit hår – læseferie and stuff. Men ellers er jeg blevet virkelig glad for styling cremen fra Purerené (det gamle Purepact) – den skal bare krammes i håndklædetørt hår og så fremhæver den mit fald og samler spidserne lidt (og så dufter den helt fantastisk!). Når jeg skal arbejde noget fylde ind ved hovedbunden, har jeg sværget trofast til min tørshampoo, men i snart tre uger, har den faktisk ligget urørt i skabet. Hårpudderen fra Bamboo gør nemlig det samme – fjerner fedtet fra hovedbunden – og så giver den virkelig god volumen oven i hatten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om gode hårdage