Vive la France

Saved list / Early summer

Asosmajwants

Affiliate: dress, t-shirt, sunglasses, jacket, sneakers, shirt, skirt, swimsuit, sandals

Mandage er altså bare bedre, når de starter ud med morgenmad på altanen med udsigt over middelhavet. Om lidt går turen til stranden og senere i dag smutter vi ind forbi Nice. I kan følge med på Insta (@nanabech), hvor jeg forsøger at opdatere, når vi finder net – og bare rolig, jeg spammer ikke sådan voldsomt ;)..

Nå. Men al den sol og varme har fået mig til at overveje hvad min sommergarderobe mangler lidt af. T-shirten er jeg helt forelsket i og den ville gøre det så fint med sneaks’ne! Skjortekjolen har været højt på listen længe, men jeg har ikke fundet den perfekte endnu – den her er dog et virkelig godt bud, synes jeg. Ruskindsjakken er fantastisk fin i snit og farve og ville dels gøre sig fint i en nedtonet udgave af 70’er tendensen, men virkelig også med min relativt minimalistiske scandi-garderobe. Og nederdelen.. Jeg kan ikke helt bestemme mig for om den er gal eller genial, men jeg er draget af den.. Hvad siger i?

På vejrudsigten for Danmark ser det ud som om jeg også skulle have fundet en regnjakke, men mon ikke også det bliver lækkert derhjemme på et tidspunkt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vive la France