Op til overfladen

Om at være en kiks + noget med karmapoints

 photo bloslashb.jpg

Ok, jeg vidste jo godt, at jeg havde lidt for mange ting i hovedet i den her uge.. Retrospektivt havde det nok været en ret god idé at sætte en alarm til min kalender. Så havde jeg for eksempel ikke ligget og sovet en torsdagsbrandert ud, da det fredag formiddag ringede på døren og den sødeste specialestuderende stod udenfor – klar til det interview, vi havde planlagt i sidste uge. For fanden Nana. Jeg drikker nærmest aldrig og jeg plejer altså virkelig at huske mine aftaler! Ih, det var pinligt. Heldigvis tog søde søde Mille det rigtig pænt (og undskyldte endda for at have vækket mig – i kan godt høre, at der er god karma på vej mod Mille, ikke). Selve interviewet gik også fint og det gav mig en masse at tænke over i forhold til bloggen, mig selv og jer.

Og nu skal jeg virkelig bruge jer: Mille mangler nemlig nogle af mine læsere, så hun kan færdiggøre sit speciale. Det vil ikke tage mere end maks et par timer og ville foregå som en fokusgruppe, hvor i skal sidde og snakke om – tadaa – mig. Så hvis nogle af jer har lyst til at hjælpe, så kan i enten smide en kommentar her eller i kan sende en mail til nanabech@hotmail.com. Mille vil blive helt vildt glad og det ville virkelig hjælpe på min følelse af klaphattethed, hvis jeg kan sende nogle af jer videre :). Så skal vi ikke lige starte en fin karma-kæde? Jeg synes det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op til overfladen