I'm juicing my day away

Lidt om gode hårdage

medmia3

Uh, dagens andet indlæg?! Og så på en fredag, hvor ingen af jer alligevel kigger ind – sociale drukmåse. Nej, det er altså bare fordi jeg har en helt vildt god hårdag og søde, søde Mia fangede det så fint på billederne i dag. Er det ikke vildt, hvad en god klipning kan gøre? (Og hvordan dælen delte man glæden over sådan en før internettet?)..

Nåmn, jeg løber igen, før der går mere selvfedme i den. Jeg vil hoppe i verdens største regnjakke, tage min kæreste under armen og smutte til Dizzy-koncert på havnen. Ser jeg mon nogen af jer dernede? I kan kigge efter den store, grønne regnjakke, hvis det er. Ellers må i have en helt vildt dejlig fredag aften, hvad end den så skal bruges på 🙂

2 kommentarer

 • Charlotte

  Hej!
  Håber du havde en super aften, på trods af vejret. 🙂
  Må jeg spørge hvor din skjorte er fra? Er nemlig netop på udkig efter en i sort, og din ser virkelig lækker ud!

  Fortsat god lørdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hej Charlotte 🙂
   Det var en helt fantastisk aften – det var faktisk lidt som om regnen bare add’ede til stemingen :).
   Skjorten er fra Zara og er godt nok nogle år gammel efterhånden, men jeg synes, jeg ser den med jævne mellemrum. Den er i silke, i øvrigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm juicing my day away