Brændte nuancer

I’m juicing my day away

 photo rainshine3.jpgrainshine

Affiliate: mango jacket, tgtbb scarf, h&m pants (similar), adidas sneakers

Solbriller og vandpytter – den danske (for)sommer i en nøddeskal. Derfor det lette forårstøj med det enorme tørklæde ;).. Billederne blev i øvrigt snuppet på vej i Imerco (hence den mærkelig overskrift). And I blame Mia. Efter det her indlæg blev jeg nemlig virkelig nysgerrig på en del af dokumentarerne – og I dare you: Se ‘Fat, Sick & Nearly Dead’ og se om du kan lade være med at købe en juicer. It’s impossibruuu! Så nu er jeg den latterligt glade (og faktisk ikke helt ruinerede) ejer af sådan en.

Og ja, jeg har seriøst den vildeste fest over den juicer! Alt kan juices! Man skal bare lige huske, at ikke alt går lige godt sammen.. Pt forsøger jeg mig lidt frem med hvad, der fungerer, men hvis i har nogle rigtig gode kombinationsforslag, så råb lige op ikke? Ellers ender jeg med at juice hele køleskabet sammen på én gang, tror jeg.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brændte nuancer