Nye længder

Brændte nuancer

burned

Åh, hvor må sommeren altså godt gå i gang på fuld smadder snart. Eller bare så meget, at man ikke er nana-alene-i-århus med bare ben. Og ja, jeg er godt klar over, at jeg har kaldt indlægget ‘brændte nuancer’ og så har 2/3 billeder med sort tøj – men den overordnede stemning minder mig om lune sommeraftner og bare tæer i vandkanten. Snart.

Og nu hvor i er her: Søde Mille mangler stadig folk til sit speciale. Så hvis nogle af jer kan sætte et par timer af på tirsdag fra klokken 16.30, så lokker Mille med sandwich-hapser, sodavand og kage. I må gerne tage flere afsted sammen, så længe i allesammen kender min blog (og i behøver altså slet ikke at være hardcore læsere, der kan huske indlæg som det her fra præcis tre år siden).

Det kommer til at foregå oppe ved storcenter nord – 2a’eren går lige til døren fra midtbyen, så selvom i ikke gider langelandsgade på cykel, er der ingen undskyldninger. Så kom nu lige! Hjælp en sød specialestuderende, der virkelig gerne vil møde jer <3

Skriv til nanabech@hotmail.com eller læg en kommentar her, så kontakter jeg jer 🙂

2 kommentarer

 • Sara

  Lækre sommer-vibes! 🙂 Godt sommervejret skulle komme i næste uge!
  Ved du tilfældigvis hvor den fine kjole er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg blev så glad, da jeg hørte det :D!
   Nej, desværre – men jeg skal nok råbe op, hvis jeg finder den et sted :).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye længder