Tre enkle steps til nemt hverdagshår

15% på boozt (og 20% på Asos)

boozt

Affiliate: jacket, silk shirt, bra, silk shorts, make-up bag, sandals

Kan i huske de ti ting, jeg hellere ville have brugt min tirsdag på? En af dem var at lure boozts udsalg igennem, hvilket jeg heldigvis har fået tid til i løbet af ugen. Jeg har samlet nogle af mine favoritter her (og ja, jeg kom til at bevæge mig far out of udsalgs-land) og det var faktisk først da jeg satte collagen op, at jeg lagde mærke til farveskalaen.. Smid lidt hvid og blå ind, og i har min sommergarderobe ;).

Nå. Men heldigvis har jeg ikke trykket køb på noget endnu – boozt giver nemlig yderligere 15% på alt (også ikke-udsalget). Koden er 15TODAY og gælder kun i dag! For mig er det specielt silkeshortsne, der lokker, men jeg kan simpelthen ikke bestemme mig for farven. Hvad siger i? Jeg tænker, at sort er den sikre, mens de andre bare ville være fantastiske til brune sommerben..

EDIT: Rumors has it, at koden til Boozt åbenbart kun virker på udvalgte brands.. Det er jeg ked af! Som et plaster på såret har Asos 20% på alt til i morgen tidlig med BIGWINS – i kan se nogle af mine favoritter her.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre enkle steps til nemt hverdagshår