Double pearl earrings

10 ting jeg hellere ville bruge min dag på

trappe

Nåmn, jeg skriver opgave i dag. Og fordi eksamensskrivning = overspringshandlinger har jeg lavet en liste over 10 (af de 100) ting, jeg hellere ville have brugt dagen på. Jeg havde egentlig først skrevet “opdatere bloggen”, men det var jeg jo i gang med og så tæller den ligesom ikke helt.. Anyhoodles:

1. At kaffe (jo, det er noget man gør) i solen med min bedste veninde. Eller min kæreste. Eller mig selv. Eller en helt anden. 2. At afprøve Mias quinoaskål – men jeg har egentlig ikke tid til at købe ind.. 3. At lure udsalget her igennem. Jeg kiggede bare lige to sekunder(!) og har allerede spottet blondebodyen med det (næsten)bedste navn. 4. At gennemtrawle hbo og netflix efter den næste serie – nogle forslag? 5. At designe mine egne sneakers hos Adidas og lege, at jeg har råd til dem. 6. At tage til Stram op for første gang i.. Well, evigheder. Utroligt, så motiveret jeg bliver af at skrive opgave. 7. Nu vi er ved motivationen, så trænger hele lejligheden til en kærlig hånd og en støvsuger. Og lidt liv8. At bruge timer på Tumblr og Bloglovin’ Det er alt for længe siden. Her må i også gerne byde ind med forslag til nye! 9. Jeg vil faktisk også meget hellere rydde op i min garderobe. Ikke fordi det som sådan er sjovt, men fordi opgaven er usjovere. (Jo, det er klart et ord). 10. Ingenting. Åh hvor er tanken om ingenting tiltalende, når hovedet har gang i alting.

Og bonus: 1. ting, jeg alligevel gider mindre end at skrive opgave: At gå til tandlægen. Om jeg er tandlægeskræk? Måske.

4 kommentarer

 • Sådan helt personligt, så synes jeg, du skal tage med til yoga i aften. Just saying….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, ok ting nummer 11 jeg også meget hellere ville 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holder rigtig meget af at læse indlæg som disse, det er så hyggeligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Double pearl earrings