Back from Buda

Om tidløse køb

 photo c800x581.jpg

Affiliate: Shirt 135kr, jeans 171kr, sneakers 360kr (w. ADD10).

Efter Budapest holder jeg lige et lille shoppestop, men derfor kan man godt drømme jo. Og når Asos tager 10% ekstra af et i forvejen ret godt udsalg.. Oh well. Jeans’ne købte jeg allerede før jeg tog afsted, men ellers havde jeg altså gjort det nu, shoppestop eller ej. Både snit og farve er sindssygt tidløs og modellen kan meget nemt styles op og ned. Det samme gør sig gældende for den hvide skjorte, som alle kvinder seriøst bør have mindst en af – de kan jo varieres ret meget i snit, så jeg tænker lidt, at der findes en til alle. At min favorit til kombinationen ‘blå jeans, hvid skjorte’ er sneakers, kommer nok ikke bag på nogen, men sneakers har bare den der helt magiske evne til at gøre ellers ‘pænt’ tøj langt mere anvendeligt og casual at se på – langt mere mig. Med andre ord, er sneakers en klassiker i min garderobe. (Jovist, det, at jeg gå i dem, spiller også ind her – hvis jeg kunne svæve rundt i stilletter, á la pigerne på tumblr, så gad jeg altså også godt det).. Pointen er, at klassikere langt hen af vejen er ret individuelle og sikkert vil svinge en del fra person til person.

Nå. Men det at købe lidt mere klassiske eller tidløse udsalgsvarer, har det med at være en god idé. For selvom udsalg kan være en billig vej til at forsøge sig med en trend, kan det lige så vel ende med en masse fejlkøb, man aldrig får brugt. Og jo, sådan er det i princippet med al shopping, men det er som om, man er mere tilbøjelig til at købe ikke-helt-rigtige ting, når de er sat ned – eller er det bare mig, der har en historie af fejlkøb på den konto? I hvert fald: Hav det lige i baghovedet, når i lurer udsalget igennem.

Hvis i skulle falde for en klassiker, så er det ADD10, der giver yderligere 10% på Asos – det er i princippet kun udsalgsvarer, men ind i mellem virker koderne på alt, så prøv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back from Buda