Om tidløse køb

New in: Leather jacket

 photo born20free2.jpgborn free

secondhand jacket, zara shirt + jeans, adidas sneakers, other stories bag

Jeg havde advaret jer – I bliver bombarderet med nye ting nu her. Jakken, skjorten, bukserne.. Budapest havde god shopping, ok? Skjorten har i set og både bukser og jakke kommer i til at se meget mere til. Bukserne har lidt samme snit som 90’er jeans’ne, men med den lyse vask og det lidt voldsomme slid, er de alligevel helt anderledes, synes jeg. Og jakken! Jakken er en lille lykkehistorie. Jeg er nemlig sådan et menneske, der aldrig rigtig finder noget i secondhand butikkerne.. Eller, det var jeg lige indtil den her jakke pludselig hang foran mig. Kærlighed ved første blik. Både skuldrene og ærmerne er egentlig lidt for brede, men læderet er smørblødt og detaljerne er så fine! Bæltet var desværre forsvundet, så jeg håber på lidt mere genner-held, til at finde et langt, slidt bælte, der passer til resten.

Og nej, jeg ved ikke lige hvad min hånd havde gang i den dag, men det havde garanteret noget at gøre med mit alt for lange drillehår. Jebuz, det trænger til en klipning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om tidløse køb