Daglige livreddere & et uundværligt tip

If it ain’t broke

before budaAffiliate: zara trenchcoat (similar) + pants (similar), nike sneakers, black swan shirt (similar)

 Før jeg tog til Budapest havde jeg sørget for at gemme et outfit eller to, så jeg kunne nøjes med at skrive teksten i Buda. Gode intentioner, der ikke fungerede i praksis… Men om ikke andet er det ret smart nu! Aftenen i går gik nemlig med at panikke over et dødt køle/fryseskab (og med at køre frys-selv is efter frys-selv is ned, så intet gik til spilde, selfølgelig), så jeg nåede aldrig at lave den collage, jeg havde i tankerne. Bløb.

Apropos min lille snak om klassikere og deres foranderlige natur, så er det her outfit ret skægt, synes jeg: Det er sat sammen af nogle helt basale ting i min garderobe – den løse skjorte, de sorte cigaretbukser og en klassisk trenchcoat. For bare tre år siden havde jeg ikke kunne se mig selv i en eneste af de tre ting. I dag er de en del af min basis garderobe og har reddet krise efter krise. Et fremragende eksempel på hvordan ens grundstil kan udvikle sig på relativt kort tid i virkeligheden. Og har i ikke også ting i jeres garderobe, som i aldrig havde set komme for bare nogle år siden?

4 kommentarer

 • Fedt outfit! 🙂
  Jeg kender alt for godt den følelse. Jeg har inden for de sidste fire års tid virkelig fundet min stil og fået opbygget en garderobe, der fungerer ganske godt (dermed ikke sagt at jeg ikke laver fejlkøb eller prøver tendenser af) og det er rigtig rart! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tak, søde Camilla!
   Jamen ikkå?! Jeg har i hvert fald betydeligt færre tøjkriser end for bare tre år siden.. Jovist, jeg panikker stadig ind i mellem, men ikke sådan helt hysterisk længere 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du ikke allerede har set det, vil jeg bare lige tippe om at et af dine billeder af jeres pallesofa ligger på DBAs blog – dog uden henvisning så vidt jeg kan se:http://blog.dba.dk/indret-et-tjekket-teenagevaerelse-med-genbrug-2853/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Wuuuut?! Tusinde tak! Det har de altså ikke fået lov til -.-

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daglige livreddere & et uundværligt tip