New in: Leather jacket

Daglige livreddere & et uundværligt tip

 photo inmybag.jpg

I kender dem godt, ikke? De små livreddere på bunden af tasken. Det, der redder os fra tørre læber, kaffeånde, sol i øjnene, kedelig ventetid.. I ved. Pt ser mine små livreddere sådan her ud: Normal læbepomade og lidt mere fancy læbedims (der i øvrigt er fantastisk fin på). Tyggegummi til kaffeånde. Solbriller til skarp sol / trætte øjne. Lyttefiduser til Mads og monopolet when on the run. Og så de to nyeste tilføjelser: En iPhone 5, som jeg har købt af søde, søde Michelle (har i ikke lagt mærke til mine skarpere instabilleder, måske?) og så en powerbank, til telefonens noget funky batteri.

Powerbanken er i øvrigt helt genial og havde været oplagt for mig at købe for flere år siden.. Det kunne fx have reddet mig da min 4er døde efter en halv dag på Northside.. Eller da den døde minuttet før Peter Falktoft fræsede lige forbi mig på en vandscooter til sidste års kapsejlads. Suk altså. Den geniale lille gadget koster cirka 70 kroner inkl fragt og min var fremme efter cirka halvanden uge.

2 kommentarer

 • Åh, jeg skal virkelig også have købt mig en powerbank. Det er jo så genialt! Det er bare en af de der små ting, man altid lige udsætter, fordi man heller lige vil have en kaffe mere på Starbucks i stedet 😉

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hahaha, jamen skift Starbucks ud med Emmerys og det er PRÆCIS derfor det har taget mig så lang tid at få den hjem. Så dumt, altså!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Leather jacket