90ies jeans

Budafeeest

hangout

 

Godmorgen! Så er jeg på vej til Budapest – med afgang fra Århus klokken fire i nat bliver det en lang søndag, men jeg glæder mig virkelig til at se en helt ny by. Jeg har nemlig aldrig været der før, så hvis nogle af jer ligger inde med nogle guldkorn: Hvad skal jeg se? Hvor skal jeg shoppe? Hvor skal jeg spise? Byd endelig ind, for jeg har godt nok ikke computer med, men bevæbnet med ipad og telefon, skulle jeg nok kunne holde gang i bloggen mens jeg er væk.

6 kommentarer

 • stine

  Jeg kom hjem fra Budapest i fredags og jeg kan varmt anbefale:
  -At købe et måneds kort til metroen, som studerende skulle jeg kun af med 87 for en måned 🙂 metroen er super nem, hvis man lige sætter sig ind i den.
  -At tage ned til Donau efter det er blevet mørkt og gå en lang tur langs kanten, alle de smukke bygninger er flot lyst op og alle broerne har lys på. SUPER FLOT!
  -Hvis i har planer om at skulle i Termiske bade, så vil jeg anbefale måske at tage i et mindre et i forhold til det store kendte (kan ikke lige huske hvad det hedder). Vi var derude og det var ganske umuligt at komme ned i et bassin, fordi alle bassinerne var propfyldte.

  Derudover er der bare at sige: glæd dig! Busapest er virkelig en fin by og ikke mindst billig at bo i 🙂
  God tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Åh, den gåtur ved Donau by night! Hold nu op, det var smukt!
   Tusinde tak for tips <3! Så er det bare at vente på at turen igen går til Budapest..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Spis på Borkonyha Wine kitchen!! Det er så sygt lækker mad, og de har vist også en Michelinstjerne. Prisen er dog meget fair ift. kvalitet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ih, jeg kan godt fornemme, at det måske alligevel er værd at give lidt mere for en af Michelinoplevelserne. Det bliver, når jeg får slæbt min kæreste med derned <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber du nyder det helt vildt 🙂

  http://camillajulie.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90ies jeans