Budafeeest

Back from Buda

 photo Buda2.jpgBuda

Affiliate: Zara shirt + pants (similar), adidas sneakers, ray-ban sunglasses, daniel wellington watch

.. Og back in business. Det dumme er, at jeg faktisk havde planlagt hele to indlæg hjemmefra – billeder og links var klar så jeg bare skulle skrive og trykke ‘udgiv’. Hvorfor har der så været stille i næsten en uge?! Jo altså, vi har haft rygende travlt med at nyde Budapest! Det er en fantastisk by, men internettet på vores hostel var altså virkelig ikke meget værd. Jeg har helt skriveabstinenser, så jeg håber, at i stadig er med derude! Jeg har – i mangel på blog – været farligt aktiv  ovre på Insta, så i det mindste har nogle af jer fået mine digitale livstegn ;).

Aaaanyhoodles: Kan i spotte noget pænt og nyt på billederne? Jeg fandt den perfekte, løse blå/hvid stribede skjorte i yndlingszara og har mere eller mindre levet i den siden. Faktisk fik jeg købt en del fine ting, synes jeg, så det skal nok blive festligt herinde den næste uges tid. Jeg tænker i øvrigt på om jeg skulle flette en lille Budapest guide sammen – er der interesse for det? Jeg kan afsløre, at det er en virkelig pæn by! Der kunne Århus godt lige tage ved lære og arrangere et par bygninger á la katedralen her..

4 kommentarer

 • Ja pleeease lav en Budapest guide, for efter dine alt for lækre instabilleder med fine pastel farvede bygninger tænkte jeg lidt at min efterårstur skulle gå dertil, så en guide ville være perfekt :b :* Forresten så er skjorten for lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   GØR DET! Det vil du seriøst ikke fortryde :D! Og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser stadig trofast med, og der skal også være plads til at nyde en ferie uden blog og lignende (: Så stilhed er helt forståeligt! <3
  Jeg følger dig også på Insta, og det ser virkelig ud til du har hygget dig (:
  Lækkert casual outfit du har på, og den blå skjorte er bare super fin (:
  http://Www.pernille-weidich.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Årh, hvor er det dejligt at høre :D! Det har simpelthen været så god en tur :). Og mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budafeeest