Om inspiration, dobbeltdesserter og løse skjorter

90ies jeans

90eis

Man er vel barn af 90’erne, ikke? Og så kan Asos kalde dem ‘girlfriend jeans’ lige så tosset de vil – inde i mit hovede er det folkeskolens-små-klasser-jeans. Og lidt Beverly-jeans måske. Ikke umiddelbart nogle vildt fede associationer egentlig, men se lige hvor fine de er altså?!

Jeg havde ellers ikke tænkt mig at shoppe lige op til Budapestturen, men da Thea blev sat ned til sølle 190 kroner, var jeg simpelthen nødt til at slå til. Jeg satsede på en størrelse 25 – min normale størrelse – og de sidder lige i skabet! I øvrigt er der så tilpas meget stretch i, at man uden problemer kan køre to store stykker drømmekage ned uden at de strammer. Ja, jeg har testet kagekapaciteten. Den slags er vigtigt. I finder Thea lige her, hvor de af uransaglige årsager er tilbage i alle størrelser.

P.s. og ude af kontekst: Rabatkoden til Hvisk udløber lige om lidt!

2 kommentarer

 • De er super fine! Jeg overvejer dem godt nok.. Jeg tør bare sjældent at købe jeans og bukser på nettet grundet størrelserne. Men måske man skulle tage chancen, hehe. T-shirten er i øvrigt også rigtig fin – hvor er den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg satsede altså virkelig også bare på at de var nogenlunde normale i størrelsen – ellers kan de jo heldigvis returneres, selvom fragten er lidt træls. Men ud fra de her, er Asos’ jeans helt normale i størrelsen (og stretchen i disse, er altså virkelig behagelig).
   T-shirten er også fra Asos og koster 60 kroner – jeg har linket til den her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om inspiration, dobbeltdesserter og løse skjorter