The past two days

Where did the days go?

 photo loslashrdag.jpg

Puh, der er for få timer i døgnet for tiden. Den her uge har været helt vildt presset og i dag er ingen undtagelse – det er sjove ting, bevares, men jeg glæder mig altså lidt til at få tid til jer igen. Ikke mindst fordi jeg har nogle ret lækre billeder, der bare sidder og venter. Som fx resten af outfittet her, der by the way var alt alt for koldt til i dag. Wåbs.

Nåmn, jeg har heldigvis fået varmen igen og om lidt står den på fødselsdag hos den her lækre dame sammen med en masse andre lækre damer – spørg lige om jeg glæder mig? Specielt når jeg nu ikke kunne nå Jane Kønigs release i går sammen med det, der føles som resten af Bloggers Delight.. Ind i mellem skulle man bare bo i København, hva ;)?

// My days haven’t had enough hours this week – and right now is no exception. I’ll check in with the rest of the outfit tomorrow.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The past two days