Oh, Zara, you..

The past two days

københavn photo koslashbenhavn204.jpgkøbenhavn 2

Affiliate: mango coat (similar), h&m shirt, zara jeans + scarf, adidas sneakers, cos beanie

De sidste to dage har været fantastisk fede! Jeg har været et smut på studietur i København og siden jeg ankom i tirsdags, har jeg lært Nørrebro meget bedre at kende gennem workshop, folkekøkken, barer og vaden rundt over det hele. Jeg har endelig fået besøgt torvehallerne, jeg har fået den vildeste livshistorie fortalt gennem Gadens Stemmer, og jeg har haft den vildeste oplevelse hos Mystery Escape. Og så har jeg catchet op med min lillesøster, der lige nåede at snuppe en stak billeder og drikke en kaffe før mit tog kørte hjem mod Århus. Fart på.

I dag er der ikke så meget fart på. Jeg har en kaffedate med en veninde fra Idéhistorie og så har vi lidt gruppearbejde på studiet i eftermiddag. Men så skal der heller ikke ske mere. Eller.. Det skulle da lige være et smut forbi Asos. Ikke efter noget voldsomt, men når de nu endelig har smidt en rabatkode ud, så sku’ man da (inspireret af det her) være et skarn..

Indtil klokken ni i morgen tidlig, er der 20% på alt for de studerende med Unidays og til resten af jer giver RIGHTFIT 20% på Asos’ egne brands, maternity, tall, petite og curve.

Edit: Du registrerer dig via Unidays lige her og det hele foregår med dit uni-login. Det er altså virkelig nemt. Happy shopping.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh, Zara, you..