A twisted basic

Oh, Zara, you..

 photo zara oslashnsker.jpg

Links: biker, black trench, blazer, shirt, pants, bag, slippers, navy trench 

Zara har været en af mine absolutte favoritter i hundrede år og en evighed – svækket en smule af deres onde fragtpriser og det faktum, at de forlod Århus. But still.. Nu har Zara det alligevel med at have bedre priser i udlandet, hvor lige omkring halvdelen af mine frakker fx er købt – og da turen går til Budapest om en lille måneds tid, tænkte jeg, at det var tid til en runde gennem webshoppen.. Lige sondere terrænet, i ved. Men ih, det er jo fanme altså farligt! Nu har jeg godt nok ikke lige bestemt mig for hvilken trench, der er pænest – men altså hvad hvis de begge er udsolgt, når jeg rammer Ungarn? Og hvad hvis skoene kun er tilbage i de store størrelser? Og hvis bukserne ikke er til at finde? Ijh.. The waiting game has begun og jeg sælger ud og sparer op så længe. En lille måned – hvor svært kan det være?*

Forresten, så kan jeg godt se det lidt fjollede i en ønskeliste, hvor lige præcis halvdelen går under frakke/jakke-kategorien – men jeg har altså lige en basisgarderobe, der trænger til en opdatering og det gælder blandt andet læderjakken, der trænger til lidt aflastning og en blazer, der snart er slidt op.. Basis er godt, opdateret basis er bedre ;).

// I accidentally bumped in to an old love of mine – Zara. And as always, I fell hard. Yes, there’s a lot of black on this spring-list, but my basics needs an update and this is just perfection. 

*.. Meget svært. Meget. Svært.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A twisted basic