Where did the days go?

I’m still here

lørdag3 photo loslashrdag4.jpg
lørdag6

Affiliate: Zara coat (similar) + jeans, adidas sneakers, secondhand knit, ray-ban sunglasses

Puh, det gik heller ikke så godt med at få opdateret herinde i går, hva? Dagen gik med lidt tømmermænd, selvmedlidenhed og en bustur til mols. Jeg er nemlig smuttet i sommerhus og hold op, det har været tiltrængt – kameraet har jeg ladet blive hjemme og resten af ugen kommer til at forløbe uden make-up og med vindblæst hår. Ah. Jeg er dog ikke helt uforberedt og nu har jeg endelig tid til at opdatere herinde, så frygt ej ;).. I er stadig med derude, ikke?

I øvrigt – billederne: Frakken var alt for kold (men virkelig fin) og jeg blev decideret grint af, mens vi tog billederne (det er det nederste billede – kig væk og smil. Whythankyou, turist-type!) Bahaa, bloggerproblems.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where did the days go?