Early spring

Forårsønsker / de materielle af slagsen

 photo c800x562.jpg

Affiliate: necklace, rings, earrings, sunglasses, leather pants, loose pants, shirt, bra 1, 2, 3, sneakers, t-shirts, blazer

Nåmn så gik mandag jo næsten også.. Jeg troede faktisk, at jeg havde sat det her indlæg til at udgive, men nej. Nå. Men jeg tænker indlægget her som en naturlig forlængelse af indlægget omkring min basisgarderobe – altså de ting, der (forhåbentlig) kommer til at udvide mine basics i løbet af foråret. Jeg har nogle t-shirts, der snart skal skiftes ud og så savner mine fingerringe lidt selskab. Læderbukserne giver helt sikkert sig selv, men de løse bukser ved jeg ikke helt, om jeg selv havde set komme. Men jeg ser det virkelig virkelig for mig lige pt. De grå sneakers fra Adidas er lidt i konkurrence med disse, men knowing me, så er det nok den har farvekombination, jeg skal gå efter.

Hvad siger i? Er der nogle af tingene, der også er på jeres liste? Eller er der noget, jeg helt har glemt? Let me know.

Og forresten! I går kom der pludselig en hel masse nye til ovre på Bloglovin’ – velkommen til jer! Hvor kommer i fra? Der plejer slet ikke at komme så mange til på en gang og det er helt fantastisk, så hvis jeg har misset, at en eller anden sød én har linket til mig, vil i så ikke lige sige til :)?

// As a natural follow up to this one, I’ve found my biggest wishes for my springtime basic wardrobe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Early spring