Sundaze

A twisted basic

 photo zip it detail.jpgzip it  photo zip20it20face202.jpg photo zip20it205.jpg

Affiliate: Mango coat (similar), black swan shirt (similar), zara pants, & other stories bag, adidas sneakers

Som lovet, resten af billederne fra en solrig søndag. Det plejer ellers at være helt håbløst at skyde i Graven, men på en stille søndag, kan det faktisk lade sig gøre og jeg er vildt glad for resultatet! Specielt fordi jeg havde den ledeste tøjkrise fem minutter før jeg skulle ud af døren – jeg havde egentlig en sweatshirt på, men så var der lige en ond neglerod, af den slags, der ser helt harmløs ud, indtil man kommer til at bide den af og der pludselig er blod på ens trøje.. Forfra. Thank god for bukser, der giver ethvert basicoutfit lidt kant, ikke? (Og please, sig, at jeg ikke er den eneste med så dårlige vaner!)..

Nå. Men resten af dagen gik noget bedre og aftenen blev brugt på Canblau, da verdens bedste mormor havde inviteret familien ud. Og det var lækkert! Årh.. I dag er lidt mere mæh. Jeg har et møde klokken ni og resten af dagen skal bruges på at pakke til København og planlægge et indlæg eller to herinde. Ikke så actionpacked, I know – laver i noget vildere i dag?

// As promised, the photos from yesterday – I am so pleased as to how they turned out! New sunday-photo-spot, right there. 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundaze