Grey & navy

These boots..

 photo boots.jpg

.. Are made for walking.. Eller. Altså det er virkelig noget andet end sneakers, ikke? Men det kan faktisk godt lade sig gøre at gå i dem! I’m amazed. Og så har jeg det sådan lidt skægt over, at jeg modtager Mias støvler i samme uge, som hun køber mine sko. Verden er af lave. Og nej, jeg bliver aldrig en høje-støvler-hver-dag-kinda-girl, men jeg skal til bryllup i maj og hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om et par hæle, så er jeg nødt til at gå i træning allerede nu jo.. Støvlerne er i øvrigt på tilbud og der er stadig nogle få størrelser tilbage lige her.

// Just received these today – my god, it’s different from sneakers! But I actually managed to walk without looking like a complete dumbass. 

4 kommentarer

 • De er virkelig cool til dig. Kunne rigtig godt tænke mig at se et helt outfitbillede fra dig i de der høje hæle 😉 I bet you’d be smoking!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   You bet they’re coming up ;D .. Det her var sådan lidt den hurtige måde at vise dem på – hvad du ikke kan se er, at min hår er vådt og at jeg har verdens største sweater + jakke + kæmpetørklæde på. Meget fashion 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • elsker de støvler <3

  http://meraku.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grey & navy