Sunday Uniform

Sunny monday

 photo brightmonday3.jpg

Årh, mandag har opført sig pænt! Den startede sindssygt fesent ud med slud, kulde og liiidt for mange ting, der skulle falde på plads. Men som solen kom frem, faldt alting ligesom på plads: Jeg havde sol på næsen, da jeg skulle hente en pakke på havnen, billedekarmaen var fantastisk da Mia og jeg mødtes og om et øjeblik står den på yoga sammen med Fashion Unit pigerne. Ah. Resten af billederne får i i morgen, når jeg har bestemt mig for hvilke jeg allerbedt kan lide. Fanme for sjældent, at det er problemet ;)..

// Mondays been treating me well – and now, yoga with the Fashion Unit girls <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Uniform