Closet detox

Sunday Uniform

lazy sunday3 photo lazysunday2.jpg

Affiliate: Weekday sweat (similar), moss cph leather pants, adidas sneakers

Søndagsuniform. Billederne er – you guessed it – fra i går, hvor den stod på oprydning i garderoben, en lang gåtur i solen med en sød én i hånden og hjemmelavede burgere med den selvsamme søde én. Og så selvfølgelig lidt Oscars, ikke? Så i med? Jeg var i dagens anledning helt vildt kedelig, og var hoppet i verdens allerstørste, allerblødeste sweatshirt fra Weekdays udsalg. Ah, søndag <3.

I dag har jeg fri, så der skal løbes nogle erinder, læses nogle kloge ting, drikkes noget chai… Og så krydser vi lige fingre for at Asos har fået fingeren ud og sendt den pakke, som jeg skulle have modtaget senest i fredags, ikke ;)?

// Sunday uniform. At. It’s. Very best! I’ve bought the worlds biggest sweatshirt at Weekdays sale and now every other sweatshirt seems too small.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Closet detox