Sunny monday

Grey & navy

 photo brightmonday2.jpg
 photo brightmondaysamlet.jpg
bright monday6

Affiliate: mango coat (similar), weekday knit (similar), nike sneakers (similar), ray-ban sunglasses

Huhuhu, jeg har det fedt over de her billeder! Det høje format gør, at fotografen kan komme meget tættere på, så jeg bliver skarpere mans baggrunden bliver mere sløret. Smart. For at i ikke skal scrolle for meget for at se ét billede, er bloggen nu gjort smallere igen (det stopper nok også her) – jeg synes selv, at det fungerer rigtig fint, men vil godt lige høre fra jer også :)?

Og så er det altså rart med en dag, hvor lys, farver og fjæs spiller på de samme billeder – Mia og jeg havde virkelig god fotokarma i går! Det var ellers ret improviseret, vores lille shoot, men måske det er ligesom fester: De improviserede er ofte de bedste.

Nå. Jeg har egentlig forelæsning nu, så måske jeg skulle stoppe min multitasking og vende opmærksomheden fuldt ud mod materialitetens kulturelle betydning. Ret spændende i virkeligheden. Hvad laver i i dag?

// I am so so so happy with how these photos turned out! The light, the colors, myself – and of course the blurry background, made possible by turning the camera 90 degrees. Do you like the new format?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny monday