Washed out

Closet detox

 photo flowchart.jpg

Fordi søndag er lig lister eller flowcharts. Og fordi man rent faktisk har tid til at følge en flowchart og få ryddet lidt ud i garderoben. Jeg er selv i gang i dag og tænke, at jeg ville smække en helt simpel flowchart sammen – for selvfølgelig kan ting som det helt vilde festtøj eller ting med høj affektionsværdi og sårns ikke sættes direkte ind her. Men overordnet set, er det her min tankeproces, når jeg rydder op og ud.

Jeg har booket en stand til Mega Kup, der afholdes den 3. marts – som altid foregår det i Turbinehallen og dørene er åbne fra 18 til 20.30. Der er vist stadig nogle få stande tilbage, så i kan faktisk nå at booke, hvis jeres oprydning også skal være = penge til forårsgarderoben ;). Alt det praktiske omkring booking kan i finde lige her – det er ret nemt og det plejer altid at være en skide hyggelig aften, synes jeg. Så jeg håber vi ses dernede, stand eller ej <3

// Well, this flowchart is probably useless if you don’t speak danish.. But I’m closet-detoxing, and this is a visualization of my thought process.

2 kommentarer

 • anna

  hej Nana:-)

  hvad hedder den kursive skrift du bruger i indlægget? ps. super fed blog! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hej Anna 🙂
   Tusinde tak! Skrifttypen hedder signerica mener jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Washed out