These boots..

Casual cool

Casual cool

Affiliate: sunglasses, jeans, blazer, knit, ring w. stone, open ring, line ring, necklace, watch, sneakers

Jeg drømmer om lunere vejr og bare ankler i lækre sneaks. Jeg drømmer også om, at kunne smide en blazer på som jakke.. Og så er jeg mere end klar på de lyse, hullede jeans! Dem på collagen har jeg efterhånden luret på længe og de kunne altså virkelig godt ryge denne vej – alternativt er disse lidt mere ‘clean’ og disse lidt mere ‘boyfriend’ – begge jeans ville virkelig ændre udtrykket. Ellers kunne man gå all in og skifte sneakers ud med stilletter og strik ud med en hvid t-shirt – det ville jeg gå i byen i (hvis jeg kunne holde balancen). (Jo, slidte jeans er helt ok til en bytur). (Ja, jeg er et bodegamenneske. Der går sneakers også fint). (Jeg stopper nu).

// Today I’m dreaming of warmer weather, bare ankles in great, grey sneaks, blazers as coats and – of course – the light blue ripped denim. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

These boots..