Casual cool

Basics / sådan stjæler du min stil

 photo c800x533.jpg

Affiliate: necklace, watch, rings, t-shirts (cheaper here), 0-neck, turtleneck, shirt (similar),
v-neck, boyfriend jeans, skinny jeans, sunglasses, bra + string , sneakers, boots

Nåmn var der ikke noget med, at jeg kom til at love at lave et overblik over grundelementerne i min garderobe? Jeg tror det nok (og jeg siger tror, fordi jeg simpelthen ikke tør se videoen igennem igen). Anyhoodles, here goes: De (fleste af de) basics, jeg ikke kan uden. Da jeg lavede collagen gik det nemlig op for mig, at den jo nok vil se lidt anderledes ud, når temperaturen sniger sig op over de 15 grader. Den tid, det indlæg.

Det her, er i hvert fald de basics jeg baserer min garderobe på nu og et par måneder frem. Umiddelbart taler collagen for sig selv, men jeg vil alligevel lige sætte lidt tanker på den: Fælles for det hele er, at det i farve og form kan sættes sammen på kryds og tværs, så jeg kan variere udtryk og silhuetter (og varmegrad) i en lillebitte uendelighed.  Hverdagssmykkerne er med på collagen, da de er ret afgørende for, om jeg synes, at mit outfit hænger sammen. Hvis du ikke allerede har nogle favoritter, så kan jeg altså kun anbefale at finde nogen – det behøver heldigvis ikke at være dyrt og kan jo gøres løbende.

Og ja, jeg har meget mere dims i garderoben end det her + en mental liste af ting, jeg godt kunne tænke mig at få fingrene i i løbet af foråret. For eksempel et par løse suit pants og en lang blazer. Og så ville jeg virkelig ønske, at de skide skinny læderleggins allerede var på collagen.. Men det her – det er altså fundamentet for min garderobe.

// This is the basics I cannot do without (for the time of the year being). The colors and shapes allows me to vary expression (almost) endlessly. The simple jewelry is the final touch to pretty much all of my outfits – couldn’t do without those!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casual cool