If I could

I’m off

 photo brownie.jpg

Åh, jeg løber i cirkler rundt om mig selv: Lidt over fire dage i Spanien plus et par dages københavnsk modeuge i selv samme håndbagage. Det er altså ikke nemt. Add så lige, at der skal være overskudsplads til Zara-shopping. Jojoo, jeg har fat i de helt store problemer her. Haha.

Og nej, jeg har ikke lige fået det sagt herinde, men klokken 6.40(!) i nat morgen hopper jeg på en bus mod København og lidt over middag letter mit fly mod sydspanien. Marbella, nærmere betegnet. Jeg har lokket min søde kæreste med, så min mor passer lejligheden, mens vi snupper et par dage i et lidt mildere klima. Det er ikke badeferie, men temperaturen skulle i hvert fald ikke bide i kinder og næse. Og så er der palmer. Og palmer > ikke-palmer. Det ved alle. Jeg har lidt dims planlagt til jer herhjemme og jeg regner med at opdatere lidt fra Spanien også. Ellers er jeg i hvert fald til at finde på Insta – @nanabech – hvor jeg poster palmer og kage og andre gode ting.

// Suck it Denmark, you freezer – I’m off to Spain. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

If I could