A bright one

For tomorrow

 photo c940x803.jpg

Affiliate: coat (sold out, similar here), sneakers, knit, pants, bag, sunglasses, rings

Årh, for en grå nedtur at flyve ind over Danmark og bare kunne mærke, hvor mørkt det blev i takt med, at lagene af skyer vi fløj igennem blev flere og flere.. Wow. Men det har været en fantastisk ferie og i (morgen)dagens anledning, har jeg fundet en masse gråt frem. Og noget sort. En hyldest til det skandinaviske vejr, om i vil ;).

Jeg vil gerne se sådan der ud i morgen, når den står på modeuge, men jeg er lidt bange for om mine ankler fryser af.. De har trods alt lige vænnet sig til sol og varme. Hvad siger i? Er bare ankler helt skørt nu?

// I’m back in Denmark, and somehow really inspired to wear greys. Must be the weather. Ahem..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A bright one