For tomorrow

CPHFW

 photo cfw4.jpg photo cfw3.jpg photo cfw7.jpg photo cfw5.jpg

Photocredit: Katrine Mørk
Affiliate: Mango coat (similar), zara jumpsuit, fr//s clutch, adidas sneakers, dw watch

Haha, kan i fornemme den lange udvælgelsesproces, der ligger bag dagens 4 billeder? Nej? Nåmn den var lang og hård. Søde Katrine er nemlig en haj med et kamera og jeg er vild med resultatet – ikke mindst fordi det skiller sig lidt ud fra mine normale outfitbilleder. Den loyale læser har måske også allerede spottet, at der er en del nye ting på billederne?Clutchen fik vi til det fineste event hos Fr//s og den passede bare perfekt til resten af outfittet. Frakke og jumpsuit er udsalgskøb fra Marbella – frakken var et alt for godt køb, til at jeg kunne lade den hænge og jumpsuiten har jeg savlet over siden i sommer, så det var en no-brainer til cirka 100 kroner. Tilsammen udgjorde de et ganske glimrende, omend frysende koldt outfit (hvilket var ret belejligt, med den lillebitte håndbagage jeg havde haft med til Spanien).. Jeg plejer min forkølelse i dag med følelsen af, at billederne var det værd. Thank god. Haha.

Den sidste halvanden uge har været ganske fantastisk! Det føles allerede som hundrede år siden jeg kom hjem fra Spanien, men fregnerne på min næse fortæller en anden historie. Der er bare sket så meget siden jeg landede i onsdags. Det har været vildt sjovt at opleve lidt modeuge sammen med Mia og specielt det at møde så mange af de andre BD-bloggere, har gjort dagene i København det hele værd! Men phew, hvor var det også rart at ramme Århus i går aftes – med hjertet fyldt med gode minder og næsen fyldt med snot.

Mere af det hele (undtagen snottet) tak! Men først: Århus, lørdag, sofa og sød kæreste <3

// I’ve spend the past couple days at Copenhagen Fashion Week and it’s been both amazing, funny and slightly exhausting. I only managed to shoot one outfit, but damn, I’m so happy with the pictures!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For tomorrow