I'm off

5 ting, der slet ikke giver mening

 photo cutiepie.jpg

“Jeg har planlagt ting til jer, don’t you worry”.. Somom. Nåmn hej – jeg har det godt, her i Spanien, og har haft alt for travlt været alt for doven til at dimse herinde. Så here goes – 5 ting, der sådan ikke helt giver mening..

1. Jeg har ikke for alvor været forkølet hele vinteren igennem – selv min årligt tilbagevende bihulebetændelse er jeg sluppet for. Så tager jeg til Costa del Sol scorer mig en forkølelse af bibelske dimensioner. Seriøst. 2. Både Zara, Mango og Cos har udsalg på de i forvejen lavere spanske priser – jeg rejser kun med håndbagage.. 3. Januar er sådan markant federe, når solen skinner fra en skyfri himmel og man kan drikke friskpresset juice i solen på en strandpromenade. Og alligevel bliver man boende i Danmark. 4. Forskellen på lokale og (engelske) turisters valg af outfit: Dynejakke vs. spaghettistropper. 5. At tinto de verano – altså den tøsede udgave af en Sangria (der jo ikke er tøset nok, ahem) – ikke er en ting i Danmark. Mere af det i Århus! Gerne med spanske priser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm off