Et år, der gik

Shoes on sale

 photo c940x501.jpg

Affiliate: 1: 269kr 2: 449kr 3: 599kr 4: 423kr 5: 365kr 6: 224kr 7: 211kr 8: 317kr

Jeg røg lige på hovedet i verdens farligste overspringshandling: Udsalg. På sko. Weak spot, lige der. For jeg har jo lyst til at købe dem alle sammen – og både Mango og Asos havde mange flere i samme stil, der altså også godt måtte ryge den her vej. Jeg har ret svært ved at udpege en decideret favorit på collagen, men Mia-støvlen (altså nummer 8) ville nok være et godt bud, hvis jeg vil 1) lære at gå i noget med hæl og 2) have lange ben og se bloggersmart ud til 2015’s fester og events.

Men så igen – nummer 1 ville være fremragende til foråret med bare ankler, nummer 7 er en virkelig billig måde at vende sig til tynde hæle og resten kunne sådan set bare gå direkte ind i min sko-garderobe.. Har i nogle favoritter?

// I somehow managed to end up looking at shoes on sale instead of writing on my exam. Don’t know what happened, but aren’t they pretty? Which is your favorite?

6 kommentarer

 • Mange fede! Jeg er vild med nr. 3, som minder meget om nogle jeg har, og som jeg er superglad for. Det gør dem lige lidt sjovere, at der er nitter på. Og så er nr 2 ret fede også, super cool, dem skal jeg lige tjekke ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg faldt også totalt for nitterne – de giver lige det ekstra, til en normal chelsea støvle :). Nummer to minder mig lidt om Toga Pullas ret hypede støvler med spænder 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt mange fede sko, er især vild med nr. 6 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er så forelsket i nummer 1! De er da bare for cool! 🙂
  //Simone
  http://www.tomgang.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ja, er de ikke fede? Jeg kan SÅ meget se det for mig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år, der gik