Om jul og dims

Pretty pastel

 photo coldcoldcold2.jpg photo coldcoldcold.jpg

Et noget atypisk ‘dagens’. Eller.. Outfittet er ikke så atypisk, men hold nu op en gang pastel naturen lige fik fyret op for! Min søster og jeg nåede lige præcis at gå en tur på stranden, mens det sidste lys forsvandt og det var så smukt! Helt orange, når man kiggede ind mod Århus og fuldstændig pastel, når man vendte sig om. Turene på stranden her i juledagene er noget af det bedste! Hele Risskov vader rundt dernede og alle smiler og hilser – stødte jeg mon på nogle af jer?

Forresten, så flasher jeg lidt julegave på billedet.. Og nej, det er ikke støvlerne – de er best of mors garderobe, da jeg somehow kom ud af døren i Stan Smiths.. Ahem. Nåmnnej, det er strikken, der er ny! Jeg havde egentlig planlagt et par billeder uden frakken, så i kunne se den rigtigt, men det var simpelthen for koldt – halstørklædet røg af og det var rigeligt ;).. Men altså, så må jeg jo fikse et julegaveindlæg en af dagene i stedet – hvis ikke i er ved at kaste op over sådan nogle allerede altså?

// Nature showed its very best side today – and so, my photos are very, erhm, pastel, today.. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om jul og dims