Something like that

Om jul og dims

 photo julis.jpgNåmn, bloggen har stået helt stille siden i lørdags. Det har været skide tiltrængt at hive stikket helt ud, så jeg beklager ikke engang – og helt ærligt, så har en masse af jer sikkert alligevel gjort det samme. Men jeg har savnet jer, jeg glæder mig til at jule lidt herinde de næste dage og så var jeg altså nødt til at ønske jer glædelig jul på dagen – så glædelig jul!

Fis ud til familierne og nyd den! Hør lidt Wham. Spis nogle brunkager. Vent på, at anden bliver færdig. Pak de sidste gaver ind. Og husk for guds skyld Disneys Juleshow klokken 16! Jeg har tænkt mig at gøre det hele og lidt til i hvert fald – så er det rigtig jul. Hvad er jul for jer?

// Just wishing you a very merry Christmas <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something like that