Shoes on sale

Last one

 photo lastdayof2014.jpg

Affiliate: zara coat + pants, asos knit, adidas sneakers, ray-ban sunglasses

.. Sneen er væk.. Og jeg har et par vinterstøvler på vej med posten. 2015 har bare at byde på mere sne. Men indtil da, vil jeg nyde, at det er meget rarere (læs: varmere) at tage outfitbilleder – specielt når årets sidste dag byder på solbrillevejr. Så sådan så det ud, da min kæreste og jeg smuttede i Rema efter champagne, chips og kakao. Havde egentlig regnet med et indkøbsmareridt, men der er seriøst ingen mennesker i byen i dag! Vildt rart! Men også lidt sært – sig mig, er jeg den eneste, der altid farer rundt i sidste øjeblik?

Anyhoodles, det blev til et lidt bedre billede af merinoen, som jeg fik i julegave – den er altså virkelig fin, synes jeg. Tilpas tynd, men stadig dejlig lun og så er rullekraven altså bare en lifesaver, når man glemmer sit tørklæde..

// This is what it looked like on the last day of 2014. Very me.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoes on sale