Keeping warm (on sale)

Et år, der gik

 photo StuenII.jpg

Januar var lidt en sløv omgang – jeg var vintertræt og havde lige et BA-forsvar, der skulle ud af verden.. Men i februar inviterede jeg jer indenfor og i var søde! Tror faktisk, at det indlæg var et af de allermest populære i år. I marts var der bare ankler i flere omgange – blandt andet her, hvor jeg virkelig havde undervurderet hvor varmt 15 grader egentlig er.. April var præget af løse skjorter på de første forårsdage – årh, dem glæder jeg mig til! Og i maj var blev der for alvor flashet blege ben.

 photo morethansmizeII.jpgDet var også i maj, at jeg hoppede i det her – nok en af favoritterne fra i år, selvom manglen på sort er lidt atypisk herinde, men frakken var et af årets bedste køb. I juni var der overload af gode outfits – i var ret vilde med det på billedet herunder (og det var jeg også selv). Det her var heller ikke dumt overhovedet, og så havde jeg en hat på sgu!  photo exam.jpgJuli var måneden, hvor jeg smuttede til både Lissabon og Barjols – og månedenm hvor jeg gik fra den her farve til den her farve. Kristus. Det kan ikke være sundt, men det var dælme pænt. Og så tog min kæreste det, der er blevet et af mine yndlingsbilleder fra bloggen. Det var også måneden, hvor jeg flyttede ind på Bloggers Delight, faktisk – og Fashion Unit blev også launchet her. Nok en af de bedste måneder på året.

 photo c940x631.jpg

August var heller ikke dum – jeg havde fødselsdag, Stan flyttede ind og så var det også i den her måned, at jeg rigtigt lærte søde søde Mia at kende og det er jeg edermanme glad for <3. Først tog vi outfitbilleder, så tog vi til København. Nåja, og så begyndte jeg så småt at forberede mig på efterårets og vinterens strik.

 photo slouchysuit3blog.jpgI september startede jeg på min kandidatuddannelse på Oplevelsesøkonomi – og jeg havde det her pæne outfit på. Så begyndte vejret at dimse lidt, og jeg lavede en liste over tricky ting. Der blev også snakket om strik og jeg fandt 12 rigtig pæne lige her og tippede om en virkelig billig favorit her. Uhm og mit mest likede indlæg på Bloglovin’ blev det her om real life photoshop.

 photo DW1lille.jpgI oktober fik jeg verdens fineste ur og kom i tanke om, at jeg havde en perfekt-grøn blazer – begge dele blev foreviget i det her indlæg. Bloggen var også en tur i Stiften med nogle efterårsfavoritter og så forsøgte jeg at skabe et overblik over vintergarderoben. November var til gengæld ikke så spændende. Eller.. Jeg fik lavet en masse gode polyvores, blev forelsket i Asos’ mandestrik og fandt de perfekte, løse læderbukser med lidt hjælp fra jer <3.

 photo roslashdbaggrund2.jpg

December har uden tvivl været årets travleste måned for mit vedkomne. Jeg har været latterligt presset på studiet og jeg har sjældent haft så lidt overskud. Jeg ser også sådan lidt mopset ud på de fleste af mine outfitbilleder – men der var i det mindste outfitbilleder! Og endda nogle helt ok nogle af slagsen, mørket til trods. Jeres favorit var det her, som Mia forevigede.

Nå. Jeg håber i kom igennem det hele – det blev lidt længere end jeg lige havde troet.. Det er bare så hyggeligt (og ind i mellem lidt gruopvækkende) at gå arkiverne igennem, så det var lidt svært at vælge ud.

// A year has passed writing this post and though I’m not going to translate it all, it’s still a pretty ok overview of 2014 on nanabech.com, I hope.

6 kommentarer

 • Ea

  Fint! Men hvor er dine stole fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Mange tak :)! De er fra min kærestes forældres loft – vist nok nogle gamle skolestole. Vi har bare givet dem en gang maling 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Fedt med tilbageblik, når man kan genkende billederne!

  Og må jeg spørge hvor dit lyse outfit med trenchcoat og nederdel er fra? xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, fantastisk :D!
   Ja, det kan du tro – jeg tror faktisk, at billedet linker tilbage til indlægget, men anyhoodles: t-shirten er fra cos, nederdelen fra moss copenhagen og trenchen fra zara 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, du er sød <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keeping warm (on sale)