A reminder

These babies

 photo futfutfut.jpg

Affiliate: Moss cph leather pants, h&m knit (similar on sale), brics coat (similar), adidas sneakers

Hoooldnu, der er er alt for få timer i døgnet for tiden.. Jeg hader, at det er nødt til at gå ud over bloggen, men studiet og familien er simpelthen nødt til at komme først, i ved.. I dag har vi i læsegruppen lavet skema frem til midt-januar (ja, seriøst), så nu håber jeg lidt på at kunne få sat bloggen i system også – selvom mig og systemer er en lidt usikker kobling ;). Men altså, i er stadig med derude, ikke? Det håber jeg!

.. For hold på hat og briller og lur på de bukser! Uptivuptimartinifragucci. TAK til jer, der nævnte Moss’ bud på løst læder! De er smørbløde, sidder lige som de skal og så kan jeg simpelthen ikke klage over en pris på 1200 bobs. De kan anbefales! Jeg har dem i small og prøvede lige medium for at være sikker – der er virkelig meget forskel mellem størrelserne, bare så i ved det.. Og er de ikke fine?

// *Insert leather-pants-dance*. With a little help from you guys, I’ve found the perfect leather pants: Loose, but not too loose, soft as butter and at a really fair price!

2 kommentarer

 • Var begyndt at savne dig herinde! <3

  OG (!!!!) AHHHHHHHHHHH hvor er de fede de bukser! Glæder mig til at se dem irl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha <3! Jeg savnede også mig selv herinde ;). Kaffe snart!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A reminder