About the hair

Merino knits

 photo asostroslashje1.jpg

1: here 2: here 3: here 4: here

I har nok efterhånden godt spottet, at jeg er ret glad for cashmere.. Sådan lige minus prisen altså. På det punkt vinder merino til gengæld. Det er virkelig blødt og lækkert – ikke cashmereblødt selvfølgelig, og heller ikke helt ligeså varmt – men stadig lækkert, lunt og ikke-kradsende (sådan noget er jeg ret hys med nemlig). Og det er lige her de fire pæne mænd på collagen kommer ind i billedet.. Eller.. Deres trøjer gør. Jeg er helt vild med alle farverne, snittene ser fine ud og så er priserne altså virkelig gode! De er billige normalt (som i, den dyreste koster lige over 300 bobs), men lige nu er de sat ned til henholdvis 250 og 216 kroner.. De er en del af Asos’ 25% kampagne og jeg ved ikke lige hvor længe den gælder, men altså – normalpriserne er heldigvis også til at leve med.

Jeg selv er ret hooked på nummer 3 – og hvis i ikke selv er til mandetrøjer (i går glip af noget der), så tænker jeg, at de er nogle fine julegaver idéer. Det er det måske faktisk anyways – og hvis det er til kæresten, kan man selv låne dem jo. Hmm :D.. Resten af merino’en finder i her, hvis det er. Hvilken en kan i bedst lide?

// Well, no, it’s not cashmere.. But I really love merino too! And these four from Asos are both really pretty and ridiculously cheap. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About the hair