Black Friday

Leather & greys

 photo c940x568.jpg

Affiliate: leather pants, knit, bootssunglasses, watch, necklacebag

Ok, så Selected kørte 25% på alt i går – og i dag fik jeg øje på de fineste læderbukser fra netop Selected. Måske er det meget godt.. Men altså.. On the bright side er strikken på tilbud og alt fra Asos kan stadig købes med 20%.. Jeg kunne ret godt det her outfit. Ret simpelt, men med et lækkert, råt twist. Det hele ville egentlig passe fremragende ind i min garderobe – altså minus det jeg har i forvejen selvfølgelig.

Nå. Men måske jeg skulle få regnet ud hvad jeg har til julegaver og hvad jeg har til mig selv i den her måned?

// I’d love to own everything here – every single thing would fit right in to my wardrobe and together it’s pretty good too, don’t you think?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday